"Omul, ca să fie liber, trebuie să înţeleagă şi să ştie că ceea ce-i dă libertate, consideraţiune si avere este munca, că ele sînt singurul drum care duce la civilizaţiune si progres."

Ion Ghica - 1892 

"Munca este rodul civilizaţiei, nu baza ei."

Alexander Crummell

"Geniile nu vorbesc despre calitatea de a fi geniu, ci despre multă muncă şi ore nesfârşite."

J.C. Penney


Companii

Serviciul de Leasing consta in ”cesionarea” de catre compania noastra catre compania dumneavoastra a angajatului sau angajatilor de care aveti nevoie pe perioada cat dureaza serviciul sau proiectul in care personalul va fi implicat.

Este un serviciu care flexibilizeaza costurile fortei de munca, permitandu-va sa va asumati un volum mai mare, cu aceeasi structura. De asemenea, compania noastra acopera responsabilitatile de munca, de prevenire si formare.

Compania noastra dispune de o importanta baza de personal, care ne permite sa acoperim rapid profilul candidatului solicitat de societatea dvs. printr-o CERERE DE OFERTA.

Toate aceste profile au fost in prealabil clasificate in conformitate cu Standardele Europene, permitandu-ne sa omogenizam cautarile,  generand o mai mare eficienta în prezentarea candidatului.

Dezvoltam cele mai moderne tehnici de evaluare, oferind astfel un diagnostic complet si adaptat atat cerintelelor tehnice cat si mediului de lucru al afacerii dumneavoastra.

In general, cea mai mare parte a cererii de leasing de personal pe care o primeste compania noastra este pentru pozitiile de entry level din domeniul office: receptionisti, secretare, operatori PC, interpreti, curieri, translatori etc. Prin aceasta modalitate prin care firma dumneavoastra incheie un contract de prestari servicii cu compania noastra, va asumati riscuri mai scazute decat daca ati angaja oameni la care sa fiti nevoiti sa renuntati in momentele in care nu mai sunt necesari. Astfel, daca va angajati oameni de acest tip, vor fi riscuri mai mari si dupa parerea noastra, nenecesare.

In acest moment, companiile  urmaresc mai bine eficienta investitiei in personal versus cheltuieli, se uita mai mult la costuri si cantaresc mai bine o posibila angajare pe durata nedeterminata. Leasing-ul de personal reprezinta o varianta de angajare permisiva, motiv pentru care din ce in ce mai multe companii, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiune, apeleaza la ea.

Avantajele leasingului de personal

Principalele avantaje ale acestei strategii sunt legate de accesul rapid la forta de munca preselectata si calificata, reducerea costurilor si a timpului pentru gasirea oamenilor potriviti, accesul la servicii de consultanta fiscala si dreptul muncii, sistemul de plata care poate fi esalonat.

Partea de administrare de personal este realizata de compania noastra (la care angajatii figureaza prin contractul de munca) ceea ce degreveaza firma dumneavoastra, de activitatile de salarizare si administrare de personal. Atat contractele, cat si salariile personalului sunt platite direct de compania noastre in baza contractului de leasing de personal

Leasingul de personal poate fi folosit de orice tip de firma, indiferent de domeniul de activitate si dimensiune, insa se potriveste cel mai bine in cazul companiilor care lucreaza pe proiecte, deoarece astfel isi pot crea echipe pe o perioada limitata de timp. In prezent, cele care apeleaza la aceste servicii sunt mai mult multinationalele si mai putin companiile locale.

De asemenea, firmele pot sa desfiinteze un post pe care au angajat o persoana in leasing fara sa sufere consecintele legale de incetare a raporturilor de munca.

Costurile leasingului de personal

Costul acestui serviciu este reprezentat de salariul angajatului (in care sunt incluse pachetele de compensatii si beneficii, precum si impozitele si taxele), cheltuielile financiare si comisionul companiei noastre. Suma totala depinde de numarul de angajati, de fondul total de salarii si de durata colaborarii dintre compania dumneavoastra si firma noastra.

Pentru a afla aceste costuri, va rugam sa completati o CERERE DE OFERTA